| اطلاع رسانی > اخبار >

ثبت نام همایش (خیلی مهم)

پنجم تا پانزدهم اردیبهشت ماه بازه ثبت نام در همایش می باشد.

کلیه افراد اعم از ارائه کنندگان سخنرانی، پوستر، پوستر الکترونیکی برای حضور در همایش و ثبت خلاصه مقاله در برنامه همایش و دریافت گواهی و همچنین سایر شرکت کنندگان بایستی ثبت نام نمایند. ارائه گواهی همایش به هر فرد منوط به ثبت نام می باشد.
افراد می توانند بنا به میل خود به دو روش ثبت نام نمایند. روش الف در سامانه آموزش مداوم (با امتیاز) می باشد و روش ب از طریق خارج از سامانه آموزش مداوم (بدون امتیاز) می باشد. به هر دو گروه الف و ب، گواهی های مرتبط ارائه خواهد شد.
با توجه به اینکه در روزهای همایش، روزفروش ناهار وجود ندارد. افراد بایستی در صورت نیاز به ناهار، در گروه ج نیز ثبت نام نمایند.
توجه مهم: همه افراد گروه الف، ب و ج بایستی فرم ثبت نام همایش در آموزش مبتنی بر شواهد را تکمیل نمایند. ثبت نام در همایش آموزش مبتنی بر شواهد بمنزله ثبت نام در همایش توسعه مشارکت دانشجو در نظام آموزشی: جشنواره فیلم های آموزشی نیز می باشد و نیاز به ثبت نام جداگانه نیست. برای اطلاعات بیشتر به صفحه ثبت نام همایش مراجعه فرمائید.
(اینجا را کلیک نمائید)

>>>صفحه ثبت نام همایش<<<

بازگشت1394/02/03
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !
فریبا محامد     1394/02/06   00:21:00
با سلام لطفافرمت تهیه پاور پوینت و پوستر را در همایش اعلام فر مایید

پاسخ مدير: در صفحه اول وبسايت همايش و در بخش فايلهاي وبسايت همايش بصورت فايل فشرده شده (rar) در دسترس است.
فریبا محامد     1394/02/08   10:59:00
با سلام پرداخت هزینه شرکت برای کسانی که پوستر دارند ولی امکان شرکت ندارند چگونه است می توان پوستر را از طریق همکاران فرستاد و آیا حتما نیاز به هزینه است
پاسخ مدير: با سلام . هر فردي که گواهي بخواهد نياز به ثبت نام دارد.
دانشجو     1394/02/12   11:34:00
سلام. خسته نباشید
تمامی افرادی که نامشان در یک مقاله است گواهی دریافت می کنند؟ ایا تک تک نیاز به پرداخت هزینه هم دارند؟
پاسخ مدیر: با سلام. گواهی بنام نویسنده مسئول است و اسم سایرین نیز در آن ذکر می شود. هر فردی که گواهی بخواهد بایستی ثبت نام کرده باشد.
سجاد     1394/02/13   11:23:00
با سلام
آیا این همایش برای کارشناسان تغذیه آمتیاز بازآموزی دارد؟ (با توجه به اینکه زمانی که از طریق سایت آموزش مداوم وارد حساب کاربری خود میشوم، این همایش در لیست همایشها ثبت نشده است)
چون مقاله اینجانب پذیرفته شده باید ثبت نام کنم... ولی نمیدانم از کدام روش اقدام کنم

پاسخ مدیر: با سلام. در سامانه آموزش مداوم شناسه همایش48161 می باشد تا کنون سیصد نفر از طریق وبسایت همایش آموزش مداوم ثبت نام کرده اند. لیست افراد واجد شرایط در وبسایت آموزش مداوم آمده است. می توانید از گروه ب برای ثبت نام استفاده نمائید. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر بروید: http://cong-ebc2.mums.ac.ir/fa/page.php?rid=25
اسماعبداله یار     1394/02/13   20:05:00
باسلام.لطفااندازه فرمت پوستر را ذکرشده و پوستر در چه سایزی باید تهیه شود؟ممنون
پاسخ مدیر: با سلام. پنجاه در هفتاد است. از لینک زیر می توانید فرمت پوستر را دانلود نمائید:
عبداله یار     1394/02/14   12:52:00
باسلام.لطفاآدرس دقیق محل برگزاری همایش راذکربفرمایید
پاسخ مدیر: با سلام. آدرس دقیق همایش تقی آباد - چهارراه دکترا هست و نقشه آن در قسمت آدرس دبیرخانه آمده است.
عبداله یار     1394/02/14   12:52:00
باسلام.لطفاآدرس دقیق محل برگزاری همایش راذکربفرمایید
پاسخ مدیر: با سلام. میدان تقی آباد - چهارراه دکترا می باشد.
دانشجو     1394/02/14   23:05:00
سلام
ایا دانشجوها هم مشمول ثبت نام از طریق سامانه اموزش مداوم می شوند؟!
افرادی که فردا (۱۵اردیبهشت) ثبت نام کنند نمیتوانند ناهار رزرو کنند؟!
پاسخ مدیر: با سلام. آموزش مداوم ، دانشجویان را ثبت نام نمی کند. برای رزرو ناهار بعد از پرداخت فیش بانکی ، آن را در وبسایت همایش بارگزاری نمائید و فرم داخلی ثبت نام در وبسایت همایش را تکمیل نمائید. با تشکر
سارا عظیمی     1394/02/15   09:54:00
با سلام، در بخش پوستر الکتونیک ارسال پوستر باید از چه طریقی صورت گیرد؟ آیا باید از قسمت ارسال فایل ارسالکرد؟ محدوده زمانی ارسال پوستر تا چه زمانی است؟
پاسخ مدیر: با سلام. نیازی به ارسال زودهنگام پوستر نمی باشد. آنرا طراحی کنید و روز همایش بصصورت حضوری به مسئول مربوطه تحویل خواهید داد. امکان دریافت زودهنگام الکترونیکی میسر نیست.
حسينی     1394/02/15   14:51:00
با سلام و خسته نباشيد بنده در سايت ثبت نام و فيش را نیز واریز نموده ام. اما تاییدی دريافت نکردم . در قسمت اطلاع از وضعيت ثبت نام اطلاعات تا تاريخ 8 ارديبهشت فقط موجود است. خواهشا پيگيری بفرماييد
پاسخ مدیر: با سلام و تشکر از صبر شما. تا بیست و چهارم اردیبهشت قطعا اعلام خواهد شد.
هادي مروي     1394/02/15   23:11:00
با سلام،آيا مقالات الكترونيك در مجموعه مقالات كنگره چاپ مي شود؟
پاسخ مدیر: با سلام. پوستر های الکترونیکی بشرط ثبت نام نویسنده مسئول در کتابچه چاپ خواهد شد.
مینا ارداغی     1394/02/16   18:46:00
آیا بازه زمانی برای ثبت نام در همایش را تمدید نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ مدیر: با سلام . بازه زمانی ثبت نام همایش تمدید نخواهد شد.
فریدخت سلحشوری     1394/02/19   22:45:00
سلام ببخشید من ثبت نام کردم اما در لیست نوشته عدم تایید ثبت نام ! باید چکار کنم ؟ یک بار دیگه هم ثبت نام نکردم . مهلت ارسال پوستر تا چه زمانیه ؟
پاسخ مدیر: نیازی به ارسال پوستر نیست و فقط تحویل حضوری امکان پذیر است. تائید ثبت نام منوط به پرداخت فیش ثبت نام و یا در صورت انتخاب، ناهار می باشد.
فریدخت سلحشوری     1394/02/19   22:45:00
پاسخ مدیر: با سلام. تائید وضعیت ثبت نام، منوط به پرداخت فیش های مرتبط و بارگزاری آن در وبسایت همایش می باشد.
فیروز     1394/02/20   12:53:00
سلام. می خواستم نام نویسندگان مقاله را جابجاکنم امکانش هست؟
پاسخ مدیر: با سلام. با توجه به بسته شدن کتابچه تغییر نام نویسندگان امکان پذیر نمی باشد.
فیروز     1394/02/20   12:53:00
سلام. می خواستم نام نویسندگان مقاله را جابجاکنم امکانش هست؟
م. ف     1394/02/21   11:41:00
با سلام. آیا امکان جابجایی نام نویسندگان هست؟
پاسخ مدیر: با سلام. با توجه به بسته شدن کتابچه امکان پذیر نمی باشد.
نسیم هدایتی     1394/02/23   23:25:00
در همایش ثبت نام کرده و فایل آن را بارگزاری کرده ام ولی نام من در لیست ثبت نام شدگان نیست لطفا راهنمایی بفرمایید چکاری باید انجام دهم.
با سلام. لطفا اسکن فیش را به ایمیل همایش ارسال فرمائید. با تشکر
بی بی عشرت زمانی     1394/02/23   23:27:00
پاسخ مدیر: با سلام. لطفا اسکن فیش را به ایمیل همایش ارسال نمائید. با تشکر
فنافتا     1394/02/31   14:41:00
سلام مقاله ام بقورت سخنرانی پذیرفته شده .اسکن فیش را فرستادم ولیی درلییت نیستم
پاسخ مدیر: با سلام. در آپدیت جدید لحاظ می شود.